Όνομα-εγγύηση ποιότητας της κρυσταλλικής και άχνης ζάχαρης
Στη Sugartia η αφοσίωση στην ποιότητα και την καινοτομία βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας μας. Ως μέλος του ομίλου Pfeifer & Langen GmbH Cο η εταιρεία μας έχει καθιερωθεί μεταξύ των κορυφαίων της παραγωγής ζάχαρης στην Ελλάδα κι όχι μόνο. Η άριστη τεχνογνωσία της στη μεταποίηση και παραγωγή της άχνης ζάχαρης, που γίνεται στις εγκαταστάσεις μας στη Θεσσαλονίκη, εγγυάται την άψογη ποιότητα των προϊόντων μας. Αυτό, άλλωστε, είναι η μέγιστη προτεραιότητά μας.
Η παραγωγική μας διαδικασία γίνεται με σύγχρονα μηχανήματα, τα οποία σε συνδυασμό με την τεχνολογία υψηλής απόδοσης, εξασφαλίζουν τη συνεχή παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων κρυσταλλικής ζάχαρης και ζάχαρης άχνης. Το αυτόματο κλειστό σύστημα αποθήκευσης και τροφοδοσίας κρυσταλλικής ζάχαρης που αναπτύξαμε, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους καταναλωτές πρώτη ύλη στο υψηλότερο επίπεδο ποιότητας, ασφάλειας και υγιεινής, καθώς στο πλαίσιό του εφαρμόζονται διαδοχικά τα στάδια της αφύγρανσης, του κοσκινίσματος και της αποκονίωσης του προϊόντος. Το πλήρως αυτοματοποιημένo κλειστού τύπου δίκτυό μας τροφοδοτεί όλες τις συσκευαστικές μηχανές κατά την ολοκλήρωση της παραγωγής των τελικών προϊόντων μας. Τα αυτόματα συστήματα παλετοποίησης, η σήμανση προϊόντων με την παράλληλη δράση των συστημάτων WMS και ERP και η εγκατάσταση drive-in ραφιών συντελούν στην υψηλής ακρίβειας ιχνηλασιμότητα, τη μεγάλη δυναμική φορτοεκφορτώσεων και τη σωστή εξυπηρέτηση, ενώ ο σχεδιασμός της αυτοματοποιημένης διαδικασίας παραγωγής και η ΑΤΤΕΧ κατασκευή του μύλου εγγυώνται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, παρέχοντας ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας. Ταυτόχρονα, μεριμνήσαμε για την πιστοποίηση των προϊόντων ζάχαρης άχνης ως gluten free.
Η εφαρμογή του ψηφιακού μετασχηματισμού SAP μάς δίνει νέες δυνατότητες, που θα αναβαθμίσουν σημαντικά την αξιοπιστία μας. Με την ενσωμάτωση των διαδικασιών στο νέο σύστημα προγραμματισμού, ελέγχου και διαχείρισης πόρων του SAP, δημιουργούμε ένα αποτελεσματικότερο περιβάλλον εργασίας και διαχείρισης. Αυτό θα συμβάλει τα μέγιστα αφενός στην καλύτερη λειτουργία της εταιρείας, εφόσον έτσι θα λειτουργεί με μεγαλύτερη ακρίβεια, αφετέρου στην ικανοποίηση των πελατών μας, καθώς θα είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικότερα στις ανάγκες τους. Με τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών και τη χρήση των τεχνολογιών του SAP ενισχύουμε τη διαφάνεια, την ακρίβεια και την αποδοτικότητα σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Εντέλει ο ψηφιακός μετασχηματισμός στο SAP αποτελεί κρίσιμο βήμα για τη βελτίωση της απόδοσης και της ανταγωνιστικότητάς μας.
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ
Η Sugartia εφαρμόζει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων FSSC 22000, που περιλαμβάνει αυστηρές διαδικασίες ελέγχου και παρακολούθησης κάθε διαδικασίας της εταιρείας. Πιστοί στη δέσμευσή μας για εξέλιξη και συνεχή βελτίωση, ολοκληρώσαμε την συγγραφή νέας μελέτης, προκειμένου να πιστοποιηθούμε σύμφωνα και με το διεθνές πρότυπο IFS. Οι κτιριακές υποδομές, ο εξοπλισμός, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, η ελάχιστη περιβαλλοντική επιβάρυνση, η αδιάλειπτη παρακολούθηση του εξοπλισμού και των σταδίων παραγωγής εναρμονίζονται πλήρως με τις απαιτήσεις των συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων. Στο πλαίσιο της συμμόρφωσης της Sugartia με τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας τροφίμων, έχουμε αναπτύξει ένα σύστημα πουενισχύει την ανίχνευση πιθανών μικροβιολογικών, φυσικών και χημικών κινδύνων, δολιοφθοράς και πιθανής απάτης. Στο ίδιο πλαίσιο, συνεργαζόμαστε με εγκεκριμένους προμηθευτές, πραγματοποιώντας συνεχείς αναλύσεις των πρώτων υλών, των τελικών προϊόντων και των υλικών συσκευασίας, ενώ επενδύουμε συνεχώς στη σχετική εκπαίδευση του προσωπικού μας.
Στεκόμαστε στο πλευρό των καταναλωτών, των συνεργατών και του προμηθευτή μας ακόμη και στις πιο απαιτητικές και κρίσιμες συγκυρίες